since 1994...tijd voor vakantie

 
Kantoor: Annie Romeinplein 50 - 1103 JL - Amsterdam ZO -  Telefoon: 020-6002024 - Mob 06-49320100
  Ghabiang Travel


Vanuit Nederland:
KLM / SLM
Vanuit Suriname:
    KLM / SLM
   
Pakketreizen
  

Vakantiehuizen

Reisverzekeringen
autoverhuur

MaYeDu
 
 
  Boekingsvoorwaarden
 
  Links

FAQ 

Internet

Vanwege de ontwikkelingen in de afgelopen jaren in de reiswereld hebben wij er voor gekozen om onze diensten voornamelijk via het internet aan te bieden.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij lid geworden van de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR).

Het zal u ook niet ontgaan zijn dat veel (niet op Suriname gerichte) reisbureau's het accent zijn gaan verleggen naar dienstverlening via het net.  Wij willen deze vorm van dienstverlening verder ontwikkelen zodat wij onze concurrenten een stapje voor kunnen zijn.

U kunt telefonisch of via e-mail kontakt met ons opnemen. Uw e-mails worden dezelfde dag beantwoord. Als u een reis bij ons reserveert, krijgt u van ons dezelfde dag via de e-mail de bevestiging en binnen 2 werkdagen  een schriftelijke bevestiging van ons. Daarin staan alle gegevens van uw reis. U krijgt uiteraard nog de gelegenheid om aanpassingen/correcties door te geven. Ook stellen wij u in de gelegenheid uw reis rechtstreeks in de computer van de luchtvaartmaatschappij te bekijken. Nadat u tevreden bent met uw reservering wordt deze definitief gemaakt.

Als u wilt dat wij uw visumaanvraag voor u verzorgen, dient u uw paspoort persoonlijk op kantoor te brengen of  (aangetekend) naar ons toe te zenden. Helaas lukt dit niet voor spoedreizen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, worden uw reisbescheiden kosteloos (aangetekend) opgestuurd of persoonlijk bezorgd. U hoeft dus niet persť bij ons langs te komen. Tevens zijn wij 's avonds tot 19:30 telefonisch bereikbaar. Voor mensen die het heel druk hebben of tijdens kantooruren niet kunnen bellen is dit ideaal.

Klik hier voor de overige boekingsvoorwaarden van Ghabiang Travel

Terug naar het begin

 

 

    
©  Ghabiang Travel - KvK Amsterdam: 30092632 - ING-bank 6603569 - BTW nr: 0957.01.035.B.01